První desítky

Při kontrole aktivity v odřadech mě vítá členské číslo 29, při troše štěstí členská základna, tak akorát na šestkový odřad.

Tak jo, proč ne.

18:00, začínáme šestkami, príma troška srandy, pár výher, možná i prohra.. byť většinou, když zde prohrajeme je to určitým zpychnutím po řadě výher a létáním po mapě, nejlépe 4 políčka od místa, kde klikám. Ale celkově převládá dobrá nálada, velké zisky, zkušenosti a přijatelných 80% výher. I nějaký ten skalp fialovo-modrého týmů plného lehkých tanků typu Type-64, T-37. Jo může být.

20:00: "hele, Máro je nás dost, nedáme vosmičky?" hlásí duchyni. Cpt_Marejda tichým přitákáním souhlasí a jdeme zvednout úroveň. Hráči svá místa rozebírají během necelé půl minutky a na několik nebožáků se opět, jak je zvykem, nedostává.
Zvolený setup chvílemi přivádí k šílenství, ale držíme se a jde to. Jedna zbytečná porážka po vzoru problémů ze šestek, ale šlapeme jako hodinky. Oblíbených 80% winratio - většinou drtivá výhra.

21:30 Po další výhře, která ovšem zabrnkala výživně na nervy přichází myšlenka na X. tier. DeXeRs, který se právě probudil z Counter-Strike komatu hrdě vykřikuje tuto myšlenku napříč našimi sluchátky. Již značně unavený velící můstek souhlasí a zakládá tým. Při pohledu na počet hráčů online mrazí. 17. Nakonec končíme při situaci, kdy se na dva nebožáky opět nedostává a Caesar0115 se v tomto směru stává již uznávaným světoborníkem. 

1. bitva
Chytáme A-P, poměrně agilní setup, hodně loaderů. Vskutku oblíbená mapa a nedorozumění u spoterů. Pozdě spotnut push nepřítele. Chvíli se držíme_

_,ale soupeř zatlačí na správném místě a využívá své drtivé palebné převahy podtržené neovlivnitelnou nemohoucností našich artynek pro potřeby kontaktiního boje. Po chvilkové přestřelce dotahuje bitvu ke zdárnému konci 15:7 v náš neprospěch.  

2. bitva

OHG, double score na mapu. Pro změnu pozdního spot a kvalitní hra soupeře, který využívá všekerých svých výhod. Nevlastní jedinou artylérii a úspěšně chytá na nedbalkách jednoho našeho batchata a naši nizozemskou posilu Senzyho(Obj.268). Situace je v tuto chvíli poměrně špatná...


Soupeř dobře přečte naše nepříliš optimální postavení a zavelí k útoku na naše IS-7mičky, i přes výhru našeho druhého křídla je situace bezvýchodná a končíme na "oblíbeném" čísle 7:15.


3. bitva se statisticky slabším soupeřeme 36DKP, do třetice všeho dobrého překvapivá mapa..
Rozmistujeme své síly, ovšem soupeř překvapuje rychlým útokem na naši základnu od A5.

Vracíme se ryhle zpátek a soupeřova snaha o zacapování se neshledává s naším pochopením. Díky strategicky výhodným pozicím našich těžkých tanků brzy otáčíme vývoj.
Po chvilkové úvaze vyrážíme do protiútoku a nekompromisně likvidujeme cokoliv co nám stojí v cestě.

Bitvy končí velice příjemným výsledkem 15:3, roli favorita jsme potvrdili a já doufám, že Jižní pobřeží teď chvíli nevuidím.


4. bitva
Mírně slabší soupeř, konečně jiná mapa.
Naše snaha o zabrání louky se poměrně rychle daří, ovšem soupeř nesoucí výsosné znaky 100R se během této naší operace rozhoduje k drtivému útoku na základnu, který horko těžko držíme navrátivšími těžáky
Díky šikovné spolupráci a několika chybkám soupeře vyhráváme  obě části bitevního pole. Soupeř v křížové palby neví kam dříve mířit a někteří jeho zmatení členové míří i na vlastní vozidla. Viz. pravá E-100.

Závěrečná tabulka nás informuje o přesvědčivé výhře a odchod několika hráčů z důvodu pozdní hodiny o ukončení našich dnesních radostí a strastí.



Pevně doufáme, že si do našich řad najde cestu více pohodových a týmových hráčů, díky kterým se budeme dále rozvíjet.