[LAAX] vs [ASY] + radosti

Vítejte u prvního online reportu z bitvy.
 

Nejprve si představme soupeře. Na jedné straně okřídlení nositelé koruny na druhé polští ASY.
Souboj zkušeného s nováčkem, velké hráčské základny proti necelým třem desítkám. 

Bitevním polem pro tuto odřadovou bitvu osmého tieru se stala  finská mapa Karélie. Soupeř začal na severu.

Během odpočtu ze sluchátek zněly pokyny k obsazení strategického kopce, na ten se vydávají Acer42( AMX 13-90) a Majnao(Type 62). Zbytek party vyráží do oblasti pod kopcem ve snaze využití větší palebné síly. 


Klanový zástupce velitele m_prok ovšem po chvíli hlásí, že kde nic tu nic nevidí oči jeho bytsozraké a udílí nové pokyny.


O chvíli později dostává z kopce za pravdu a soupeř přebírá na chvíli iniciativitu. 
V reakci na to se stroje FCM 50t(martinhh1),IS-3(dada18030), ISU-152(Plisa) a 13-90(m_prok) vydávají směrem k vlastní základně. Zbylé těžké stroje a druhá ISU(XxMINGxX)se připravují na přestřelku se soupeři útočícími po vnější straně kopce přičemž lehké sroje zůstavají na kopci a starají se o svícení soupeře a příležitostný zákeřný výstřel. 

Přestřelku zahajují vozy soupeře, když Plisa inkasuje první hit. Při snaze zastavit Plisův nájezd ovšem hřmí děla hráčů soustředících se na obranu této vodní cesty. A tak drobecek83(IS-3) a XxMINGxX přidělují soupeři více vrásek na čele podtržené faktem, že jeden z jejich tří zde umístěných strojů balancuje nad propastí garáže/volného pohledu..

Na tomto obrázku máte možnost vidět majitele legendárního papouška v plném cvalu při snaze dohonit nepřátelské Ručko, které ještě před chvílí capovalo.
Pozn. v pozadí vidíme Martina Háčko v jeho oblíbení pozici, tedy 500 metrů od nejbližšího soupeře(o chvíli později vypíná WZ-111). 



Ovšem za rohem čeká Ručko s pár přáteli a vyhlašuje lidovou "cikánskou férovku". 

Zatímco soupeř se baví proměnou hry na kočku a myš úřadují kluci na K 5,6 a s podporou hráčů pod bází likvidují poslední zbytky odporu.

O několik málo sekund později je již situace na první pohled jednoznačná a soupeř je obklíčen stádem nedočkavců snažících si ulovit svou porci damage.
Snaha hráčů ASY situaci zdramatizovat se nesetkává s pochopením šoférů IS-3jek a DareDeviLs007 společne s Bournem123 přimějí velitele SU-101 situaci přehodnotit a odcouvat. 


Volnočasové aktivity nesoucí se ve znamení Plisuny a _
_dorážení nebohých soupeřů vedou k příjemnému výsledku 10:2!





Radosti:


Na počtenou příště!